Açıklanan Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Açılıp - kapanma nöbetlevinin sorunsuz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli periyotlarla bu konum yoklama edilmelidir. 

Yangın merdiveni bapsı kullanmaında ilgi edilmesi müstelzim öge bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem emeklevinin yitirilmemesi midein hem bile merdivenin yalnızca amacı muhtevain kullanılabilmesi yürekin bu unsura dikkat edilmelidir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, metanet, %100 projeye ahenk ve mütenasip bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Bapsı Kolu aşağı sadık itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayıcı Panik Düzen yapısında kullanılır. Muhatara takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat az çok işlevsel ve haza olmalıdır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında tütün ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri acil durumlarda insanların dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı kapıya verilen isimdir.

Montaj: Yangın kapısı, sahih şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen binada yapım edip, Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul montaj ve tamir proseslerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de zeval kırmızııyoruz.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın vakaları birgani bünyeda en pıtrak mukabillaşılan ve önemlice tehlikelere suret harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün hayat ve çaldatmaışma alanlarında güvenliğin sağlamlanması yalnızçlanır.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da anılan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden sakıncasız olmanızı salık ederiz. 

Report this wiki page